yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın emniyetliği midein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları karşı bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile dayalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en koca kazanımı duman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve akla yatkın yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı; âdem sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen gestaltlabilmektedir. Autardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve önem kaybının daha azca olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten olaylar sonrasında insanoğlu ürkü evet ve bulundukları meydanı terk kılmak gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle emeksiz kullanıma sahip olan baplar sayesinde insanların ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlamlanır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

Yangın merdiveninin anlayışlevselliğini etkileyebilecek menfi durum koşullarına karşı dayanıklı olması yürekin esirgeyici kaplamalar

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu alfabemızda;

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Sahanlığın en az rahatliği ve uzunluğu, merdivenin kocaliğinden az olanaksız. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen kök aktif kapının kızdırmae peklik seviyesidir. Bu kızdırmae metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş Yangın Kapısı olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page