2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut ayrıksı bir müstacel durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Dairesel yangın merdivenleri alelumum çelik veya betonarme kabil dayanıklı malzemelerden binalmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda eminği sahip olmak ciğerin lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasarım ayrıca elementlere karşı müdafaa sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hesap anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya hak kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlıklı çaldatmaışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Yukarıda belde alan özellikler; yangın kapılarında dünya düzlük beceri özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem alınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı güçlü olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının arsa alması da zorunu kılınmıştır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve elverişli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Birsonsuz yangın kapısı modelinin arsa aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, bezemeli yangın kapıları, ölçün yangın bapları kabilinden modeller bile bulunuyor.

Biröte şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve hayat eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini mukannen bir dem aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayan baplardır.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya öteki müstacel durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını tedariklemek derunin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik yahut sert üzere malzemelerden strüktürlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve çevre şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne bapların semtı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın Yangın Kapısı dâhilindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça alıngan davranıyoruz.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page